Ga naar de inhoud

DIENSTEN

Tuinaanleg

Aanleg

Bij Plantgoed Rick Henskens gaan we all-in op tuinaanleg. Wij beheersen alle facetten, samen met gespecialiseerde onderaannemers voor grondwerk, straatwerk, timmerwerk, beplanting, zwembaden, erfafscheiding en beregening.

Tuinontwerp

Kwaliteitswaarborging

Bij ons draait alles om kwaliteit. Dankzij onze vaste partners hebben we altijd de juiste materialen en beplanting van topkwaliteit in handen. Met onze vaste relaties realiseren we projecten van kleine stadstuinen tot grotere landschappelijke tuinen. Snel schakelen, ongeacht het tijdsbestek.

Tuinontwerp

Grondwerk

De basis van elke tuin leggen we met zorg. Van grondverbetering tot bodemanalyse, we zorgen ervoor dat uw tuin een gezonde ondergrond heeft. Straatwerk realiseren we met evenveel toewijding, of het nu gaat om kleine projecten of grotere oppervlaktes.

Tuinontwerp

Timmerwerk

Van erfscheidingen tot loungehoeken, overkappingen tot vlonders – ons vakmanschap in timmerwerk brengt functionaliteit en esthetiek samen. Elk detail wordt met precisie uitgevoerd.

Tuinontwerp

Beplanting

Onze benadering van beplanting is een kunst op zich. Wij bepalen zorgvuldig waar welke beplanting komt, rekening houdend met uw wensen, kleuren, standplaats en bloeiwijze. Het resultaat is een mooi samenspel van groen in uw tuin.

Tuinontwerp

Zwembaden

Van het uitgraven en bronneren van het gat tot de opbouw, plaatsing en randafwerking – ons vakmanschap zorgt voor de perfecte waterbeleving in uw buitenruimte.

Tuinontwerp

Beregening

Onmisbaar in droge zomers, onze beregeningssystemen optimaliseren niet alleen de groei, maar reguleren ook de juiste hoeveelheid water zonder verspilling.

Tuinontwerp

Onderhoud

Onderhoud vormt de basis van een bloeiende tuin. Bij Plantgoed Rick Henskens geloven we dat een prachtige tuin niet alleen begint bij de aanleg, maar ook bij het passend onderhoud.

Tuinontwerp

Verzorging voor optimale groei

Onze expertise in tuinonderhoud strekt zich uit tot de zorgvuldige verzorging van uw planten, met een focus op optimale groei. Wij begrijpen dat elke plant specifieke behoeften heeft en passen onze verzorgingsmethoden daarop aan.

Tuinontwerp

Snoeien en bemesting

Het juiste snoeien is een expertise die wij beheersen. Met zorgvuldigheid en precisie zorgen wij voor een gezonde structuur en bloei van uw beplanting. Onze bemestingsmethoden zijn op maat gemaakt, met aandacht voor de specifieke behoeften van elke plant, voor een duurzame en bloeiende tuin.

Tuinontwerp

Onkruidbestrijding in eigen beheer

Bij Plantgoed Rick Henskens doen wij onkruidbestrijding in eigen beheer. Onze geavanceerde methoden voor onkruidbestrijding zorgen voor een onberispelijke tuin, zonder concessies te doen aan het milieu.

Tuinontwerp

Verticuteren en bemestingsplannen

Het gazon verdient speciale aandacht, en daarom bieden wij professioneel verticuteren. Met op maat gemaakte bemestingsplannen zorgen wij ervoor dat uw gazon gezond is en een mooi groen tapijt vormt.